Alibeyköy’de Yine Kundaklama

HUZURUN BAŞKENTİ EYÜP’TE ARAÇLAR KUNDAKLANMAYA DEVAM EDİYOR. DÜN GECE ALİBEYKÖY KARADOLAPTA PARK HALİNDEKİ 4 SERVİS ARACI DAHA KUNDAKLANDI

Alibeyköy'de Yine Kundaklama (1)

Eyüp’te gece saatlerinde park halinde bulunan 4 personel servis aracı kimliği belirsiz kişi yada kişilerce kundaklandı.
Alev alev yanan araçları itfaiye söndürürken, servis minübüsleri kullanılmaz hale geldi. Yanan araçların bulunduğu sokaktaki bir apartmanın bazı dairelerinin camları kırılırken, park halindeki bir kamyonette de maddi hasar meydana geldi.

Olay, Eyüp Karadolap Mahallesi’nde meydana geldi. Kimliği belirsiz kişi yada kişiler gece saat 01.00 sıralarında Filiz Sokak’ta park halindeki 4 servis aracını ataşe verdi. Sesler üzerine uyanan mahalle sakinleri durumu hemen polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. Bu sırada bazı vatandaşlar araçlarındaki yangın söndürme tüpüyle yanan araçlara müdahale etti. Kısa sürede olay yerine gelen Alibeyköy ve Akşemsettin itfaiye ekipleri yanan araçlara müdahale etti. Yangın sonrası servis araçları kullanılamaz hale gelirken, park halindeki bir kamyonette ise maddi hasar meydana geldi. Araçların yandığı sırada oluşan patlamalar nedeniyle bir apartmanın bazı dairelerinin camları kırıldı. Kaçan saldırgan veya saldırganlar polis tarafından aranıyor.

HEPSİ KREDİYLE ALINMIŞ ARAÇLAR

İsminin Ercüment olduğu öğrenilen bir mahalle sakini, “Elektrikler gitti, banyoya giderken cama yöneldim. Park halindeki 4 aracın dördününde aynı yerine alevi koymuşlar. Benim aracım buradaydı, eğerki alevler benim aracımı tutşturmuş olsaydı binayı kimse kurtaramazdı. Ateşin içine girdim aracımı dereye kaçırdım. Buraya geldiğimde binadan camlar patlayınca kafama düştü. Bir şey yok. Olan benim garip çocuklarıma oldu. Şu iki araç benim kaynımın, bu araç benim ciğerim arkdaşım kardeşimin. Hepsi kredi borcuyla alınmış 4 servis aracı” dedi.

Alibeyköy'de Yine Kundaklama (2)

PATLAMA SESLERİ CEP TELEFONU GÖRÜNTÜSÜNDE

Yangının çıktığı anlar bir vatandaşın cep telefonu görüntülerine yansıdı. Görüntülerde alev görüntülerinin yanı sıra zaman zaman patlama sesleri duyuluyor. Yangın sonrası araçlarda soğutma çalışması yapan itfaiye ekipleri, zarar gören dairelerin camlarını tek tek kırdı. Bu sırada polis ekipleri de Akrep diye tabir edilen zırhlı araçlarla sokak girişlerinde önlem aldığı

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir