Alibeyköy Spor Taraftar Gurubu Dayanışma Yemeğin de Buluştu

Example HTML page

Alibeyköy Spor Taraftar Gurubu Dayanışma Yemeğin de Buluştu…

Alibeyköy Spor Taraftar gurubu Memet Duman’ın organize ettiği dayanışma yemeğine CHP Eyüp İlçe Başkanı Sinan Akçiçek,CHP Eyüp Belediye Başkan adaylarından Saim Diken,Emel Bilenoğlu,CHP Gençlik Kolları Başkanı Direnç Çeliker,Alibeyköy Spor Kulübü Başkanı Muhammer Saka,Bölgemizin Sevilen İş adamı ve Alibeyköy Spor Yönetim Kurulu üyesi Ali Uysal, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydı’ın da olduğu çokça taraftar katıldı.



Alibeyköy Taraftarlar dayanışma yemeğin de konuşmasını yaptıktan sonra diğer konuşmacıların konuşmasını beklemeden ayrılan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın katılımcılar tarafından büyük tepki ile karşılaştı.


Dayanışma yemeğine katılanlar tarafından nezaketsiz bir davranış biçimi olarak yorumlanmalara neden oldu.



Geceyi düzenleyen Taraftar Gurubu Başkanı Mehmet Duman açılış konuşması yaptı.

Değerli misafirlerimiz siyasi partilerimizin temsilcileri Eyüp Belediye Başkanım sevgili taraftarlarımız bu önemli günümüz de bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize çok teşekkür ederim deddi.

Dayanışma gecesinde bir konuşma yapan Muhammer Saka ilk devrede kötü sonuçlar almamıza rağmen pileyof’a kalarak Alibeyköy Sporumuzu hedefi olan her sezon bir üst lig hedefine taşıyacağız bizleri desteklemeye devam edin dedi.


Dayanışma Yemeğine katılan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın da konuşma yaptı.

Remzi Aydın konuşmasın da,bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada Alibeyköy Spor’a destek vermeye devam edeceğiz dedi.

Dayanışma gecesinde CHP Eyüp İlçe Başkanı Sinan Akçiçek Bir konuşma yaptı.

Sinan Akçiçek Konuşmasın da şu ifadelere yer verdi.

Ben Alibeyköyde doğdum Memet Duman Kardeşimle aynı lisede okuduk bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada Alibeyköy Sopor’umuza sahip çıkmaya ve destek vermeye devam edeceğiz dedi.

Sporu ticaret metası olmaktan çıkartırsak spor anlamlı olacak sporu gençlerimizin bir sosyal faaliyeti olarak amatör bir ruhla yapılmasını sağlamalıyız dedi.

Alibeyköy Spor’un gecelerinde her zaman Rumeli türküleriyle açılırdı bu geleneğin devam etmesini temenni ederim görüyorum ki Karadeniz ezgileri yer almış hepsi bizim ezgilerimiz ama Rumeli ezgilerinin anlamı çok önemli çünkü Alibeyköy’de ilk yerleşen Rumelili vatandaşlarımız tarafından kurulmuş bir kulüptür Alibeyköy spor kulübü bu neden lede Rumeli ezgileri önemli dedi.

Dayanışma gecesinde CHP Eyüp Belediye Başkanı Aday adayı Emel Bilenoğlu da bir Konuşma Yaptı.

Emel Bilen Oğlu bizleri burada bir araya getirdiği için Mehmet Duman Kardeşimize teşekkür ederim dostluk kardeşlik dayanışma çok önemli Alibeyköy Sporumuza destek olmaya devam edeceğiz dedi.

CHP Eyüp Belediye Başkanı Saim Diken de bir konuşma yaptı.

Sporun önemi büyük gençlerimizin sağlıklı nesiller olarak yetişmesi bizleri oldukça mutlu ediyor.Bizleri bir araya getiren Mehmet Duman Kardeşimize bu güzel geceyi düzenlediği ve bizleri bir araya getirdiği için çok teşekkür ederim Alibeyköy Sporumuza desteğimiz her zaman devam edecek dedi.



Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir