Alibeyköy Gol Oldu Yağdı:6-0

Maçın başından sonuna kadar üstün oynayan Alibeyköyspor Burak Kırıkçı, Muhammet Altunay, Samed Ali Uğur(2), Yavuz Kavunç ve Sinan Koç’un golleri ile maçı 6-0 gibi farklı bir sonuç ile kazandı.
Maça hızlı başlayan Alibeyköyspor 10. dakikada Burak Kırıkçı’nın ceza yayı üzerinden attığı golle 1-0 öne geçti.

20. dakikada sahneye çıkan isim ise Muhammet Altunay oldu. Gülsuyu defansının kafa ile verdiği topu yakalayamayan kaleci Muhammet Yazıcı’nın arkasına düşen topu iyi takip eden Muhammet Altunay topu boş kaleye yuvarları ve skor 2-0 oldu.

İlk devrenin bitmesine saniyeler kala Gülsuyu ceza sahasında oluşan karambolde Samed Ali Uğur topa sahip oldu ve düzgün bir vuruşla skoru 3-0 a taşıdı ve ilk devre 3-0 Alibeyköyspor’un üstünlüğü ile sona erdi.

75. dakikada Samed Ali Uğur Çağlar Öztürk’ün güzel pası ile kaleci Muhammet Yazıcı ile karşı karşıya kaldı. Hafif sol çaprazdan güzel bir plase ile kendisin ikinci Alibeyköyspor’un 4. golünü attı.

77. dakikada ise sağ kanattan yine Çağlar Öztürk’ün ortasına iyi yükselen Yavuz Kavunç harika bir kafa vuruşu ile Alibeyköyspor’un beşinci golünü attı ve skor 5-0 oldu.

82. dakikada bu defa Ferhat Aşık’ın ortasını iyi takip eden Sinan Koç sol çaprazdan ceza sahasına girdi ve şık bir vuruş ile maçın skorunu ilan etti: 6-0

Alınan bu sonuçla Alibeyköyspor puanını 26’ya çıkarttı ve 4. lükteki yerini korudu. Gülsuyu ise 11 puanda kalarak küme düşme hattından kurtulamadı.

Alibeyköyspor haftaya Paşabahçe deplasmanına çıkarken Gülsuyu ise sahasında Zara Ekinli’yi konuk edecek.

STAT: Alibeyköy
HAKEMLER: Yalçın Taşkınfurat, Lider Arık, Kutsal Gurbetçi
GÖZLEMCİ: M. Turgay Kaptan
SAHA KOMİSERİ: Mustafa Rıdvanlar
ALİBEYÖYSPOR:Cemil Yücedağ(Dk.79 Doğancan Demirci), Çağlar Öztürk, Sinan Koç, Tugay Banicar, Yavuz Kavunç, Ferhat Aşık, Samed Ali Uğur, Burak Kırıkçı, Ozan Yörükçü(Dk.71 Atilla Türk), Olcay Doğu(Dk.71 Destan Türkoğlu), Muhammet Altunay
YEDEKLER: Doğancan Demirci, Murat Akar, Yasin İntaş, Atilla Türk, Bülent Aygündüz, Rahmican KAsapoğlu, Destan Türkoğlu
TEKNİK DİREKTÖR: Metin Aydemir
GÜLSUYU:Muhammet Yazıcı, Kurtulay Mahmut Çiçek, Emre Er, Ziya Dansuk(Dk.80 Ercan Çay), Hızır Uzundağ, M. Yasin Esin, Ali Yılmaz, Uğur Yalay(Dk.46 MEsut Gençoğlu), Bora Taydaş(Dk.52 Murat Aliçay), Burak Taşkın, Durhan Çetintaş
YEDEKLER: Butkan Ün, Mesut Gençoğlu, Furkan Bilgili, Ercan Çay, Semihcan Çakır, Murat Aliçay, Toprak Lüleci
TEKNİK DİREKTÖR: Recep Yoltay
GOLLER: Dk.10 Burak Kırıkçı, Dk.20 Muhammet Altunay, Dk.45 ve 75 Samed Ali Uğur, Dk.77 Yavuz Kavunç, Dk.82 Sinan Koç

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir