Ali ÖZTÜRK CHP Eyüp İlçe Başkanlığına Adaylığını açıkladı

Yoğun ülke gündemi arasın da gerçekleşecek olan CHP 36 Eyüp ilçe Başkanlığı Olağan kongresi yaklaşırken Aday aday adayları da açıklamalarını hızlandırdı.
11.Kasım 2017 cumartesi günü saat 17.00 da CHP Eyüp ilçe Başkanlığın da örgütün yoğun katılımı ile düzenlediği toplantıda Ali Öztük Adaylığını açıkladı.
CHP Eyüp ilçe Başkan Adayı Ali Öztürk açıklamasın da şu sözlere yer verdi.

Değerli örtgüt emekçileri sevgili genç arkadaşlarım olmazsa olmazımız kıymetli kadınlarımız STK larımızın seçkin temsilcileri toplantı davetime katılarak onur verdiniz katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim hoş geldiniz dedi.

Değerli dava arkadaşlarım,

Eyüp’te 2019 iktidarını hep birlikte başarmak için mozaik oluşturmamız gerektiği kanaatindeyim.

Hayır bloğunun devamı olarak güclü sivil toplum platformlarının oluşmasını sağlamak ve temel düşüncede yan yana gelebilecegimiz insanları bir araya getirecek Eyüp’te bir mozaik oluşturmaya adayız dedi.

Bizim ötekimiz yok. Sayın Safi Karayalçı’nın deneyimine , sayın Özgür Nemutlunun bilgisine , sayın Doğan Sarıtaşın sakinliğine, sayın Mustafa Tüysüzün hırsına ve Ali Öztürk’ün gençliğine en önemlisi örgüt bütünlüğüne ihtiyacımız vardır. 2019 iktidarını yerelde ve genelde kadınlarımız ve gençlerimizle emekçi örgütümüzle kuracağız dedi.

Ali Öztürk konuşmasıda;
Değerli arkadaşlar ben CHP İlçe Başkanlığına aday olurken aynı zamanda ülkemizin geleceğini oluşturmak için de adayım, 4 yaşında ki kızımın geleceği için de adayım dedi.

Biz Cumhuriyet gençliği olarak bize emanet edilen Cumhuriyetin farkındayız ve önemini biliyoruz.Bu önem esasına dayanarak Cumhuriyeti bizlere emanet eden Kurucumuz Mustafa Kemal Atatürk’ün hedeflerine mutlaka ve mutlaka ilkelerinden şaşmadan hedefe taşıyacağız ve Cumhuriyeti ilelebet yaşatacağız dedi.
Ayrıştırıcılık’dan uzak birleştirici güç olacağız.Ülkemizi ve Eyüp İlçemizi AKP zihniyetinden kurtaracağız.Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun dava adamı sözünü önemsiyorum her zaman dava adamı olacağız ilkelerimiz ışığın da sizlerle birlikte CHP iktidara taşıyacağız.
Partimiz CHP’yi Eyüp de yerelde ve genelde 2019 da iktidar yapmak için CHP Eyüp İlçe Başkanlığına
Adayım, değerli yol arkadaşlarımın desteğini bekliyorum dedi.

Ali Öztürk : sevgili yol arkadaşlarım buraya kadar gelip beni dinlediğiniz için hepinize teşekkür ederim sağolun var olun dedi.

Ramazan Yiğit
Haber Etkin

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir