AKP’li Türkeş: İnce çok iyi performans gösteriyor

AKP’li Türkeş: İnce çok iyi performans gösteriyor

AKP Ankara Milletvekili Tuğrul Türkeş, FOX TV’de yayınlanan Çalar Saat programında seçim gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu.

24 Haziran seçimlerinde AKP’nin Ankara 1. Bölge’den 1. sıra adayı olan Türkeş, CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce için, “Çok iyi bir performans gösteriyor. Ama, ‘Ben Türkiye yöneteceğim’ diyen Cumhurbaşkanı adayı, bizi seçin biz yönetmeyeceğiz, biz eskiye döneceğiz diyor. Bu yanlış kampanya” yorumunu yaptı.

Tuğrul Türkeş’in açıklamaları şöyle:

– Cumhurbaşkanımız Devlet Bahçeli’nin erken seçim kararını bilmiyordu. Ama, AK Parti içinden başkaları biliyor olabilirdi. Bahçeli beni AK Parti-MHP koalisyonuna fazla istekli bulurdu.

– Meral Akşener daha iyi olabilirdi. Ben 4 abla ile büyüdüm. Onun için kadınlar saygı gösterilmesi gerektiğini o terbiyeyi alarak büyüdüm. Meral hanım erkek siyasetine dahil olmaya çalışıyor. Daha farklı bir siyaset yapması lazım ki yapamıyor. Yarın ile ilgili hiçbir şey yok.

– Muharrem İnce çok iyi bir performans gösteriyor. Ama, ‘Ben Türkiye yöneteceğim’ diyen Cumhurbaşkanı adayı, ‘bizi seçin biz yönetmeyeceğiz, biz eskiye döneceğiz’ diyor.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir