AK Parti Eyüp teşkilatı Remzi Aydını'ı bağrına bastı"

remzii (3)

remzii (2)
Dursun Kılıç-EYÜP-Aday olduktan sonra ilk kez teşkilatı karşısına çıkan Eyüp AK Parti belediye başkan Adayı Remzi Aydın teşkilatından tam not aldı..
Eyüp belediyesi kültür merkezinde yapılan Eyüp Ak parti belediye başkan Aday tanıtım toplantısına katılan Remzi Aydın’ı coşkulu partililer ayakta alkışladılar…Ertesi gün yapılan sevgi yürüyüşüyle yerel seçim startı veren olan Eyüp Ak parti 30 Mart pazar günü yapılacak yerel seçime kitlendi…

Ak Parti Eyüp İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği organizasyona Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Ak Parti Eyüp İlçe Başkanı Rasim Bozkurt, Eyüp Belediyesi Meclis Üyeleri, Ak Parti Eyüp Belediye Başkan Aday adayları ve Ak Partililer katıldı.

Ak Parti Eyüp Belediye Başkan Adayı Remzi Aydın’ı tanıtan bir film gösterisinin ardından Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu’ya, beş yıl boyunca Eyüp Sultan için yaptığı tüm çalışmalar, vizyon projeler için bir teşekkür plaketi verildi.

Ak Parti Eyüp İlçe eski başkanı ve Ak Parti Eyüp Belediye Başkan Aday Adayı Seçkin Turan’a da başarılı teşkilat çalışmaları nedeniyle teşekkür plaketini yeni başkan Rasim Bozkurt verdi. Eyüp Belediye Başkan Aday Adaylarının tümünün sahneye çıkarak dostluk, birlik, beraberlik ve dayanışma mesajları verdiği toplantıda bir konuşma yapan Ak Parti Eyüp Belediye Başkan Adayı Remzi Aydın şunları söyledi: “Başta bu görevi bana layık gören Sayın Başbakanımız olmak üzere, tüm teşkilatımıza, Belediye Başkanımız İsmail Kavuncu’ya ve Eyüp Belediye Başkanlığı’na aday adaylığını koyan tüm arkadaşlarıma, dostlarıma, bu millete hizmet uğruna cansiperane mücadele veren, fedakar, cefakar ak kadrolara çok teşekkür ediyorum.Eyüp Belediye Başkanlığı için Ak Parti’den 20 arkadaşımız daha aday adayı olmuştu. Bu arkadaşlarımızı teşkilattan destekleyen arkadaşlarımızın olması da çok doğaldır. Ancak şimdi bunlar tatlı birer anı olarak kaldı. Şimdi önümüzdeki yerel seçimler için hep birlikte çok çalışarak, Teşkilatımızın desteğiyle çok güzel bir sonuç alacağız inşallah. ”

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir