Ahmet Tanışık: Eyüp’e hizmet etmek için adayım

Example HTML page

 

 

 

 

 

 

 

Eyüp Ak parti meclis üyesi aday adayı

 

Ahmet Tanışık: Eyüp’e hizmet etmek için adayım

ahmet tanışık (3) ahmet tanışık ahmet tanışık (1) ahmet tanışık (2)

Dursun Kılıç

 

EYÜP-Sivil toplum kuruluşlarında yaptığı çalışmalara adını sıkça duyuran Ahmet Tanışık Eyüp Ak partiden belediye meclis üyesi aday adayı oldu.

Uzun süredir Eyüp’te bulunan Çorumlulara yönelik derneklerde başkanlık yapan Ahmet Tanışık Eyüplülere ve hemşerilerine daha çok hizmet edebilmek için Eyüp belediyesi meclis üyesi aday adayı olduğunu kaydetti.

Eyüp’te Çorumlular denince akla ilk gelen isim olan Ahmet Tanışık Eyüp’te yaşayan Çorumlular için çok gayretli ve özverili çalışmalara imza atmasıyla tanınıyor.

Belediye meclis üyesi aday adayı olması ile ilgili medya grubumuza değerlendirmelerde bulunan Ahmet Tanışık daha geniş kitlere hizmet etmek için aday adayı olduğunu açıkladı.

 

Eyüp için hizmete varız

 

Yaptığı sosyal aktivitelerle başarılarını kanıtlamış olan Ahmet Tanışık Eyüp’ hizmet etmek için aday adayı olduğunu söyleyerek sözleri şöyle sürdürdü.”Biz Eyüp Çorumlular derneği olarak Eyüp’te yaşayan Çorumluların sesini duyurmak için gece gündüz demenden çalışmalar yürüttük bu çalışmalarımızın sonucundan birçok başarılı projeye imza attık. Bunların en önemlisi geçtiğimiz yıllarda yaptığımız ve 10 bin kişinin katılımıyla Feshanede gerçekleşen dev Çorumlular gecesi oldu bu gecemiz ile tüm Çorumluların sesini dünyaya duyurmuş olduk. Bunların yanı sıra zaman, zaman düzenlediğimiz Çorumlu hemşerilerimize yönelik aktivitelerle Eyüp’te yaşayan Çorumlu hemşerilerimizin varlığını hissettirdik.

 

Elimiz taşın altına koymak için adayız

 

Kalifiye ve işinin ehli olmayanlara sorumluluk verildiği günümüzde, işin ehli kalifiye olduğu yaptığı işlerle tartışmasız ortada olan Ahmet Tanışık, elini taşın altına koymak için aday adayı olduğunu ifade etti. Tanışık, “Sivil toplum kuruluşlarında edindiğim tecrübe ve bilgi birikimimi daha geniş kitlerle ulaştırmak ve daha geniş kitlelere hizmet etmek için bu yola çıktım, ben milletim için daha neler yapabilirimin derdindeyim şuana kadar hep hemşerilerimiz için yaptığımı çalışmaları Eyüplü hemşerilerimiz için yapmak istiyorum. Bizler Başbakanımızın yolunda kendimizi millete adamış hizmet aşkıyla bir şeylerin yapabilme derdine düşmüş insanlarız”. Dedi.

 

 

 

 

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir