ADEF Amasya Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Saim Diken; hız kesmeden etkinliklerine devam ediyor.

ADEF Amasya Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Saim Diken; hız kesmeden etkinliklerine devam ediyor.

Toplumsal dayanışmayı ön pilan da tutan Saim Diken Ramazan ayının ilk haftasın da izdivaç düğün salonun da vermiş olduğu iftardan sonra ihtiyaç sahibi yurttaşlara yüzlerce koli yiyecek kolisi dağıttı.

30.05.2018 çarşamba günü Eyüp bulvarın da bulunan park karadeniz kafede iftar proğramı düzenleyerek etkinliklerine bir yenisini ekledi.

ADEF Amasya Dernekler Federasyonu iftar proğramına CHP Eyüp ilçe Başkanı Sinan Akçiçek, Sadet Partisi Eyüp ilçe Başkanı İlker Çiftçi, CKD Çağdaş Kadınlar Derneği Genel Başkanı Sakine Sayar, Bölgemizin hayır sever girişimci iş kadını Emel Bilenoğlu, CHP İl Başkan Yardımcısı Gürsel Yeter, CHP Eyüp belediye meclis üyesi Ali Haydar İşkar, Eyüp CHP kadın kollu Başkanı Dildar İkiler, Eyüp CHP Gençlik Kolları Başkanı Direnç Çeliker, CHP Eyüp eski ilçe Başkanı Ali Galip Mamal, CHP Eyüp eski meclis üyesi Haydar Parlak’ın da araların da olduğu yüzlerce vatandaş katıldı.


İftar Proğramı öncesi kuranı kerim okundu dua edildi.

ADEF Genel Başkanı Saim Diken davetlileri karşılayarak her biri ile ayrı ayrı ilgilenerek misafir perverliği gösterdi.

Saim Diken etkinlik dolayısı ile kısa bir konuşma yaptı.

Saim Diken konuşmasın da ;

Sevgili hemşerilerim, kıymetli Eyüplü komşularım, siyasi partilerimizin ve sivil toplum kuruluşlarının değerli temsilcileri hoş geldiniz onur verdiniz herkesi sevgi ve saygılarımla selamlıyorum dedi.


Saim Diken konuşmasının devamın da ;

Ülkemizi kurucusu ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün başlatmış olduğu laik demokratik cumhuriyet ilkeleri doğrultusunda yürüyüşümüz devam edecektir. Cumhuriyetimizi ve ilkelerini savunmaya sonsuza dek devam edeceğiz 24 Haziran seçimleri ülkemize ve milletimize hayırlı uğurlu olsun dedi.

Eyüp İlçemize ve Eyüp halkına bugüne kadar olduğu gibi artarak hizmetlerimiz devam edecektir. Hep birlikte dayanışma için de güzel yarınlara imza atacağız dedi.

Saim Diken Eyüp ilçemiz doğru yönetildiğin de kaynakları ile çözülmeyecek hiç bir sorununun olmadığını söyledi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir