15 Temmuz şehidinin eşi: Oyumu AK Parti’ye vermeyeceğim

Example HTML page

15 Temmuz şehidinin eşi: Oyumu AK Parti’ye vermeyeceğim

15 Temmuz hain darbe girişimi gecesinde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde darbecilerin kullandığı helikopterlerin açtığı ateş sonucunda şehit olan Cuma Dağ’ın eşi Rukiye Dağ, sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaparak 24 Haziran’da AK Parti’ye oy vermeyeceğini duyurdu. 15 Temmuz şehidinin eşi daha önce AK Parti aday adaylığından geri çekildiğini açıklamıştı.

15 Temmuz hain darbe girişimi gecesinde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde darbeciler tarafından şehit edilen Cuma Dağ’ın eşi Rukiye Dağ, AKP milletvekilliği adaylığından çekilmişti.

Rukiye Dağ’ın çekilmesine sebep olan konu ise AK Parti’de aday adayları ile mülakat gerçekleştiren, Komisyon Başkanı Mustafa Ataç’ın, Rukiye Dağ’a, “Dulmuşsunuz, eşinizden boşanmışsınız” demesi… Konuyu sosyal medyadan Cuma Dağ’ın oğlu Ahmet Yavuz, Rukiye Dağ imzasıyla paylaşmıştı. Rukiye Dağ’ın açıklamasına göre AK Parti’de adayları değerlendiren Mülakat Komisyonu Başkanı Mustafa Ataç, Dağ’ı kahreden bu sözün ardından forma bakmadığını söylemişti.

Rukiye Dağ, sosyal medya üzerinden yeni bir açıklama yaparak AKP’ye oy vermeyeceğini duyurdu. “Son 6 gün… 15 Temmuz’a kadın halimle ilk günden beri erkek gibi direnen 1i olarak kutuplaşmaya engel olmak,birlik ve beraberlik için oyumu AK Partiye vermeyeceğim..” diyen Dağ şöyle devam etti:

“Artık değiştirme zamanı, kendini 16 yıl garantiye alanlardan bu Anadolu halkına hizmet/mizmet olmaz.. beni sevenlere…”

15 Temmuz şehidinin eşi Dağ’ın sosyal medya paylaşımı şöyle:

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir